Webshop

Ben je op zoek naar een plek waar je jouw mooiste herinneringen tot leven kunt brengen? Dan ben je aan het juiste adres! In de webshop kun je eenvoudig en snel jouw favoriete foto’s bestellen, zodat je altijd kunt genieten van die speciale momenten.

Verschillende Formaten
Van kleine portretfoto’s tot grote posters, er is een breed scala aan formaten om aan al jouw wensen te voldoen.

Snel en Betrouwbaar
De gebruiksvriendelijke webshop maakt het bestellen van foto’s eenvoudig en snel. Alles wordt vakkundig en veilig voor geregeld door Oypo. De prijzen zijn vermeld op de site en kosten voor verzending worden tot slot berekend.

Op zoek naar een foto, kijk in de verschillende overzichten:

Download foto’s zonder watermerk

Origineel bestand rechtenvrij
Je ontvangt het originele fotobestand in hoge resolutie. Bij het aanschaffen van de rechtenvrije foto hebt je toestemming om deze bijvoorbeeld in het clubblad van je vereniging te publiceren, met anderen te delen of bij een artikel in de lokale krant te plaatsen. Ook kan je de foto voor je website gebruiken of via social media delen.

Fotobestand voor website en social media
Het bestand heeft een maximale afmeting van 800 pixels (langste zijde) en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik op jouw website of om te plaatsen op je eigen social media. Het bestand is niet geschikt om af te drukken.

Origineel bestand voor eigen gebruik
Bestel het originele foto­bestand in hoge resolutie. De foto kan je dan onbeperkt voor jezelf gebruiken. Je kan de foto bijvoorbeeld in een een fotoboek verwerken of er zelf één of meerdere fotoproducten van bestellen. Ook hiervoor geldt niet weggeven of doorverkopen.

Bestel een afdruk van een foto

De foto’s zijn altijd van hoge kwaliteit op super mooi fotopapier. Formaat (afhankelijk van foto van 10×15 cm tot 40×60 cm.)

GLANS – mooie glanzende foto’s met een schitterende kleur­weergave (meest gekozen).
MAT – minder gevoelig voor vingerafdrukken en perfect in te lijsten zonder glas.